Досадна битка днес аз водих!
Не помня как и оцелях!?
За Добротата,помня спорих..
И пих,напих се и заспах!
Днес будя се със мрачен спомен,
за пълно с гарвани поле.
За Добротата ,дето спорих
Дори и грош не давам.....
© Орлин Будинов Всички права запазени