Добро Небето, толкова добро.
Бях чувал, но не вярвах, да ви кажа.
Подпря се на отсрещното дърво
и не се порути да ме смаже.
Добра Земята, толкова добра,
олюля се, но не се продъни.
А Слънцето, то нищо не разбра,
остана да виси, но стана тъмно.
Добър е тоя свят, добър, добър...
Уцели ме в ума и във сърцето.
Удари лошо, ала не до смърт,
остави как умирам да се гледам.
© Райчо Русев Все права защищены
Аплодирам те, Райчо!😃