12 апр. 2018 г., 10:37

Добър вечер 

  Поэзия » Другая
861 1 4

Добър вечер, мое тъжно плюшено мече!

Моя стара нестоплена тъга.

Добър вечер, мое парцалено сърце!

...шито сълза по сълза.

Добър вечер, мое тъжно плюшено мече!

Не умирай точно сега!

От счупеното тъжно око, още тече

една детска, чиста сълза...

© Миглена Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??