Докато моретата мият пясъчни брегове
и звездите над планетите греят,
докато настъпва утро след всяка нощ
и с теб дишаме пълноценно живот,
аз пиша историята винаги напред,
защото и след това ще сме заедно.
Чети словото, което извира от мен
и ако искаш въобще не ми вярвай.
За едни днес е последна възможност,
за други утре може това да се случи.
Нямам много време за мъдри поуки,
действието е нещо, без което не мога.
© Васил Георгиев Все права защищены