Feb 28, 2013, 8:52 PM

Докато и след това 

  Poetry » Love
854 0 1

 

Докато моретата мият пясъчни брегове

и звездите над планетите греят,

докато настъпва утро след всяка нощ

и с теб дишаме пълноценно живот,

аз пиша историята винаги напред,

защото и след това ще сме заедно.

Чети словото, което извира от мен

и ако искаш въобще не ми вярвай.

За едни днес е последна възможност,

за други утре може това да се случи.

Нямам много време за мъдри поуки,

действието е нещо, без което не мога.

 

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??