4 мар. 2022 г., 20:22

Доказателство 

  Поэзия » Другая
213 0 0

Ще бъда живото доказателство, 

че любовта не умира

и след счупените прешлени надежда, 

и след разбитите в сърцето небеса,

ще докажа, че любовта живее

наопаки на отброяването до края

и началото е само път към вечността,

ще докажа, че трепкането на минзухара е

прегръдката на вятъра с плътта

и опънатите струни на сивото ежедневие

са само повод да се посвири 

и да се смири света.

Ще докажа!

Всичко е любов!

Аз съм любовта!

© Teodora Andreev Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??