Ще бъда живото доказателство,
че любовта не умира
и след счупените прешлени надежда,
и след разбитите в сърцето небеса,
ще докажа, че любовта живее
наопаки на отброяването до края
и началото е само път към вечността,
ще докажа, че трепкането на минзухара е
прегръдката на вятъра с плътта
и опънатите струни на сивото ежедневие
са само повод да се посвири
и да се смири света.
Ще докажа!
Всичко е любов!
Аз съм любовта!
© Teodora Andreev All rights reserved.