19 февр. 2021 г., 06:35

Докоснах те. 

  Поэзия » Любовная
221 0 1
Докоснах те Снощи те докоснах. Наистина докоснах. С върха на пръстите си нежно те досноснах. По косата леко те погалих. После и по цялото лице. Докоснах те аз, нали? Нежно те докоснах. С устни те докоснах. С върха на устните жарко те докоснах. По челото, по очите. После и по цялото лице. Докоснах те аз, нали? Дръзко те докоснах! Със сърце си цяло те докоснах. Нали! Или било е само сън, уви? Докоснах те Снощи те докоснах. Наистина докоснах. С върха на пръстите си нежно те досноснах. По косата леко те погалих. После и по цялото лице. Докоснах те аз, нали? Нежно те докоснах. С устни те докоснах. С върха на устните жарко те докоснах. По челото, по очите. После и по цялото лице. Докоснах те аз, нали? Дръзко те докоснах! Със сърце си цяло те докоснах. Нали! Или било е само сън, уви?

© Nasko Gelev Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??