Feb 19, 2021, 6:35 AM

Докоснах те. 

  Poetry » Love
216 0 1
Докоснах те Снощи те докоснах. Наистина докоснах. С върха на пръстите си нежно те досноснах. По косата леко те погалих. После и по цялото лице. Докоснах те аз, нали? Нежно те докоснах. С устни те докоснах. С върха на устните жарко те докоснах. По челото, по очите. После и по цялото лице. Докоснах те аз, нали? Дръзко те докоснах! Със сърце си цяло те докоснах. Нали! Или било е само сън, уви? Докоснах те Снощи те докоснах. Наистина докоснах. С върха на пръстите си нежно те досноснах. По косата леко те погалих. После и по цялото лице. Докоснах те аз, нали? Нежно те докоснах. С устни те докоснах. С върха на устните жарко те докоснах. По челото, по очите. После и по цялото лице. Докоснах те аз, нали? Дръзко те докоснах! Със сърце си цяло те докоснах. Нали! Или било е само сън, уви?

© Nasko Gelev All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??