Докосвай ме
Не само с устни и с ръце
Докосвай със сърце
Докосвай ме с душа
Подари ми вечността
Докосвай ме
Изтръпнал ще стоя
Към тебе ще вървя
Вятър съм
През теб ще мина
Като сняг ще се стопя
След зима...
Докосвай ме
Страхът отмина
Докосвай ме
Дъх съм
Сякаш на стотина
Докосвай ме
Както сянката
Земята гали
Както слънцето
Деня ще пали
Докосвай ме...
© Любомир Деничин Все права защищены