Понякога усещам дъха ти в съня си
събрал аромата на устните ми
и чувам смехът ти след поредния виц
все още огласящ нощите ми.
" Аз просто те обичам и това е"
звучи в душата ми и спомен ме залива
ръцете ти топли завили грижовно тялото ми
игличките по бузите ми от парещата целувка на брадата ти.
Душите ни се докосваха във вихъра на танца
и липсата на тази нежност ме изгаря с болка пареща
докосвам те с въздушна обич и те изпращам в
там в твоя дом,домът на светлината!
© Дафина Николова Все права защищены