Apr 16, 2021, 12:48 AM

Докосване 

  Poetry » Love
314 0 0

Понякога усещам дъха ти в съня си

събрал аромата на устните ми

и чувам смехът ти след поредния виц

все още огласящ нощите ми.

 

" Аз просто те обичам и това е"

звучи в душата ми и спомен ме залива

ръцете ти топли завили грижовно тялото ми

игличките по бузите ми от парещата целувка на брадата ти.

 

Душите ни се докосваха във вихъра на танца

и липсата на тази нежност ме изгаря с болка пареща

докосвам те с въздушна обич и те изпращам в

там в твоя дом,домът на светлината!

© Дафина Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??