10 дек. 2007 г., 13:23

Докосване 

  Поэзия » Любовная
574 0 14
Докосваш ме пролетно мила,
глава на рамото ми склонила.
Целувам те пролетно влюбен
и светът е отново учуден.
Галят ме косите ти златни,
очите ти са звезди необятни.
Топлят тялото ти ръцете ми,
сияе от радост лицето ми.
Колко ли нежност побират
душите, от които любов извира.
Колко ли се обичат сърцата,
щом дори не търсят отплата.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??