Dec 10, 2007, 1:23 PM

Докосване 

  Poetry » Love
571 0 14
Докосваш ме пролетно мила,
глава на рамото ми склонила.
Целувам те пролетно влюбен
и светът е отново учуден.
Галят ме косите ти златни,
очите ти са звезди необятни.
Топлят тялото ти ръцете ми,
сияе от радост лицето ми.
Колко ли нежност побират
душите, от които любов извира.
Колко ли се обичат сърцата,
щом дори не търсят отплата.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??