16 дек. 2010 г., 13:53

Докосване 

  Поэзия » Любовная
589 0 2

 

Ти правиш тъй, че да растат цветята

и нежни пъпки после да разтварят...

Ти - господарката на красотата,

чието име с обич изговарям...

 

Със нежен допир ти и мен омая

и днес душата ми е сякаш цвете -

успяла да разцъфне най-накрая,

защото я докосна със сърцето ...

 

 

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??