28 авг. 2009 г., 16:02

Докосване 

  Поэзия
461 0 0

Атомче съм в молекулата на звездната вселена

и съм нищожно малка спрямо космоса голям,

но радвам се, че съм дарена и благословена,

да мога да усетя въздуха, водата и природата край нас.

 

ВЪЗДУХЪТ е пътеводната ни светлина в живота

и всяко живо същество нуждае се от кислород,

вдишваме ли го дълбоко - кръвта ни силно циркулира,

но няма ли го, означава, че сме поели към смъртта.

 

Процентно в нашето тяло ВОДАТА доминира

и е в пълния синхрон  на отношение ,"вода и суша",

което ни подсказва, че не случайността намесена е тука,

а имаме дълбока връзка, строго предопределена.

 

ПРИРОДАТА е третият ни дар от бога,

до която се докосваме с радост всеки ден и час

и чрез горите, планини, растения, дървета,

процесът на синтез поддържа в ритъм живота наш.

 

 

                                                         VAK

                                                    Valencia 21.02.2009

© Веселка Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??