16 февр. 2005 г., 23:45

Докосвания_ІІ 

  Поэзия
732 0 1

 

                   (до любовния елексир)

Тясна е тази хралупа
за куче
бясно виещо
срещу
осмукан вятър.
Пролука е към безвремието
същата коруба,
която осуква душите ни
превзети
и
забременяли в безумието
и
опиянени от елексира
на Доницети.

Ще се случим.

(в един и същ паралелен свят)

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??