22 февр. 2012 г., 22:20

Докрай ще изгоря 

  Поэзия » Любовная
479 0 0

                       ДОКРАЙ ЩЕ ИЗГОРЯ С МОИТЕ МИСЛИ

 

Докрай ще изгоря с моите мисли

ветрове силни не ще ме укротят.

Незнайни сили силни

в мен живеят и кипят.

 

Чувате ли стъпките ми неспокойни,

като шума на развълнувана вълна,

а мислите ми като спомен

не мога пак да разбера?

 

Продължава тази жажда

с мене да върви,

като неугаснал пламък

в мен гори.

 

И нищо, че залезът догаря,

в пространството огнено лежи.

Мигът огромен се надига,

но пак над мене бди.

 

Прощавай, миг, аз отново тръгвам,

като сияние далеч от тук.

Мига щастлив да изживея,

на живота ми напук!

 

 

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??