Докторе, защо!
Какво ми е?
Болелия.
Защо,
не питам.
Крия.
Може би почивка,
пия.
Тия барове,
клек-шопове,
денонощни,
промих се
с тая помия.
Да проумея,
смея ли,
за змея,
джина в бутилка,
водка
руска,
кой кого хруска.
Без мезе,
без закуска.
© Братан Все права защищены
Харесах!