14 апр. 2012 г., 19:01

Долен Лидеров (по Хр. Ботев) 

  Поэзия » Юмористическая
608 2 3

Жив е той, жив е! Там в парламента,

потънал в креслото, седи и псуе,

глупак, омешал водка и мента,

глупак де няма кой да заплюе!

 

На една страна захвърлил пура,

на друга бутилка, на две строшена,

очи блещукат, глава се люшка,

уста  проклина цяла вселена

 

Седи глупакът, а в кулоарите,

депутати на групи нещо бръмчат,

в 12 изчезват си из будоарите,

а журналисти след тях, търчат ли търчат..

 

Обед е.. Пийте глупаци!

Стига михаля сте гонили

в тоз тъп парламент! Ще да умре

и тоя глупак..... Но млъкни и ти съвест!

 

Тоз който падне  от водка и мента,

той не умира..!

Лежи си нейде там в парламента,

а за свестяване носят му бира след бира.

 

Денем кюфтета му дава другарка,

съпартиец му с плам ръка цалува,

друг пък угодник му пали цигарка,

а някой му даже панталона събува!

 

Настане вечер, градът опустее,

народът зяпа сериали кат бесен,

мезета плющи, ракия се лее,

България пее последната песен..

© Лебовски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??