4 февр. 2018 г., 13:06

Дом 

  Поэзия
230 0 0

Дом е мястото, в което може да си сам,
но да не се чувстваш абсолютно самотен.

Ти си къща без прозорци,

нямаш минало и бъдеще.

Мебели и патос липсват.
Благодаря ти, че си част от живота ми,
и че не сме заедно.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??