Дом е мястото, в което може да си сам,
но да не се чувстваш абсолютно самотен.
Ти си къща без прозорци,
нямаш минало и бъдеще.
Мебели и патос липсват.
Благодаря ти, че си част от живота ми,
и че не сме заедно.
© Ивона Иванова All rights reserved.