24 янв. 2021 г., 07:17

Дом 

  Поэзия
166 0 5


Кучетата ми ме лаят
те нали усещат нежелани гости.
Опитвам се да ги нахраня,
но от тях останали са само кости.

От прозореца ме гледат хора
и ми махат за довиждане. 
Обитават временно затвора,
в който дойдох си на свиждане.

И не искам да бъда пожалена.
Макар да влизам с взлом.
В къщи аз не съм поканена,
но го наричам дом.












 

© Бисерка Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??