8 мар. 2024 г., 10:01

Дом завинаги 

  Поэзия » Другая
232 1 0

 

 

 

И този празник ти честитя отдалече,

И ще отмине този ден, без да те видя...

И само тази болка от години, 

която заживя със мен като приятел..

 

Така ми липсваш, толкова ми липсваш..

И без прегръдката ти ми е толкова студено,

И толкова мечтая да сме заедно..

Не съществува дом по-топъл от сърцето ти!

 

Да можеше от всичко да ни пазиш,

да можеше, през всичко ще преминеш..

Тъй меки, топли и любящи,

ръцете ти са като щитове пред нас.

 

Ти до последния си ден ни носиш

в душата си като светиня...

Прегръдката ти е утеха.

Сърцето ти е дом..

завинаги...

© Красимира Масларска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??