24 февр. 2010 г., 12:24

Дон Жуан 

  Поэзия
595 0 2

Ти си млад левент
и свириш на струнен инструмент,
гаджетата падат ти в краката,
щом чуят твоята любовна соната.
Раздаваш я леко неглижето,
кепето наклонил на темето.
Като истински Дон Жуан,
бълваш думи цял вулкан...
и ето, твое е сърцето на всяка сеньорита.
Хайде, спри се ти, Ромео,
не бъди такъв циник,
хвани си за ръката Жулиета
и остави на гълъбите другите трохи.

© Ваня Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??