Feb 24, 2010, 12:24 PM

Дон Жуан 

  Poetry
601 0 2

Ти си млад левент
и свириш на струнен инструмент,
гаджетата падат ти в краката,
щом чуят твоята любовна соната.
Раздаваш я леко неглижето,
кепето наклонил на темето.
Като истински Дон Жуан,
бълваш думи цял вулкан...
и ето, твое е сърцето на всяка сеньорита.
Хайде, спри се ти, Ромео,
не бъди такъв циник,
хвани си за ръката Жулиета
и остави на гълъбите другите трохи.

© Ваня Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??