Загасихте лампите?!
(не, че светеха силно)
Бързо! Напишете ми сметката.
Изядох вашата порция
(злоба).
Изпих вашето вѝно
(горчиво – кисел " елексир")
от обиди...
Пишете! Надписвайте!
(в това сте добри)
Плащам! Плащам ви...
...с прошка!
Ресто? Не! Моля! Мерси!
Нямате вие от моите пари!
© Хари Спасов Все права защищены