23.10.2019 г., 18:51 ч.

Донесете сметката 

  Поезия » Друга
390 0 2

Загасихте лампите?!

(не, че светеха силно)

Бързо! Напишете ми сметката.

Изядох вашата порция

(злоба).

Изпих вашето вѝно

(горчиво – кисел " елексир")

от обиди...

Пишете! Надписвайте!

(в това сте добри)

Плащам! Плащам ви...

...с прошка!

Ресто? Не! Моля! Мерси!

Нямате вие от моите пари!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??