12 мар. 2017 г., 22:36

Донеси ми мъничка дъга... 

  Поэзия
415 5 10

Донеси ми мъничка дъга,

в шепи топли поднеси ми.

Повий в пролет моята тъга,

сивите тревоги отнеси ми.

Донеси ми мъничка сълза,

в шепи топли поднеси ми.

От обичта ти нека бъде тя,

с влагата и бяла угаси ме.

Донеси ми мъничка мъгла,

в шепи топли поднеси ми.

Нека бъде нежна и добра,

с нея, ако можеш, извиси ме.

 

© Ивелина каменова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??