12.03.2017 г., 22:36 ч.

Донеси ми мъничка дъга... 

  Поезия
414 5 10

Донеси ми мъничка дъга,

в шепи топли поднеси ми.

Повий в пролет моята тъга,

сивите тревоги отнеси ми.

Донеси ми мъничка сълза,

в шепи топли поднеси ми.

От обичта ти нека бъде тя,

с влагата и бяла угаси ме.

Донеси ми мъничка мъгла,

в шепи топли поднеси ми.

Нека бъде нежна и добра,

с нея, ако можеш, извиси ме.

 

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??