Изливам се в думи,
влели се в мене от чувства,
а този баланс помежду ни
сам върху лист се изписва.
Преливам си въздух,
издишан в стих от въздишка
и знам, щом стигне до друг,
ще ни свърже с невидима нишка.
С мастило от кръв,
изписвам в мене душата,
а животът донор е пръв
на емоцията в нея прелята.
© Галина Кръстева Все права защищены