29 окт. 2010 г., 10:41

Допусни ме в Твоето съвършенство 

  Поэзия » Философская
649 0 15

Допусни ме в Твоето съвършенство,

в блясъка на Твоята пълнота.

Не, не искам да съм просяк жалък,

тъжно плачещ пред заключена врата.

Искам да танцувам с Твоята златна дреха,

с Твоето богатство аз да съм богат,

искам на света да донеса

от Твоята милост и утеха,

искам да съм

Твоят син и приятел,

и любим, и брат.

 

© Татяна Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??