29.10.2010 г., 10:41 ч.

Допусни ме в Твоето съвършенство 

  Поезия » Философска
643 0 15

Допусни ме в Твоето съвършенство,

в блясъка на Твоята пълнота.

Не, не искам да съм просяк жалък,

тъжно плачещ пред заключена врата.

Искам да танцувам с Твоята златна дреха,

с Твоето богатство аз да съм богат,

искам на света да донеса

от Твоята милост и утеха,

искам да съм

Твоят син и приятел,

и любим, и брат.

 

© Татяна Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??