17 апр. 2019 г., 23:30

Допълване 

  Поэзия
990 5 6

Ако в мене си ти, а пък в тебе съм аз,

то ние сме вечното цяло!

И нека в него обич и страст

да врят като вино от грозде узряло!

 

Ако ти си букета, а аз- аромата,

то ние сме вечната пролет!

Ако аз съм крилете, а ти си душата,

то ние сме птицата в полет!

 

Ако ти си длетото, а аз - канарата,

то ние сме здравия камък.

Ако аз съм дървото,а ти си искрата,

то ние сме вечния пламък!

© Лидия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??