19 авг. 2007 г., 00:45

Дори да го направиш... 

  Поэзия
448 0 0
Какво, ако ме нараниш,
нима щастлива ще заспиш?
Не, Скъпа, ти пак ще
си легнеш сама.
Какво, ако ме убиеш,
ще се чувстваш по-добре?
Ще плачеш и за това.
И какво като накрая победиш,
мислиш ли, че ще ме върнеш?
Аз пак няма да дойда при теб
дори света да преобърнеш.
Вече е безмислено да се опитваш,
всичко между нас приключи.
Как да те обичам Скъпа,
щом сърцето ми с лъжи заключи.

© Стеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??