13 апр. 2016 г., 21:13

Дошла е Любовта 

  Поэзия » Другая
436 0 10

Д О Ш Л А   Е   Л Ю Б О В Т А

 

Ако този стих за себе не напиша -

то написах го за други хора, друго време…

Ако този стих у мене не задиша,

нека дъх от живите да вземе.

 

Късно е за страст безмерна,

късно е за огнени слова.

Късно е за ревност черна,

късно е! Дошла е Любовта.

 

Дошла е тихо тя,

дошла е в късен заник.

Понесла е в ръце цветя

за чудния си празник.

 

Късно е да правим грешки,

късно е за самота.

Късно е за думи тежки.

Късно е! Дошла е Любовта.

 

 

 

 

© Ренета Първанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??