3 нояб. 2010 г., 14:01

Достатъчна 

  Поэзия
607 0 2

Достатъчна е дори и без къдриците,
достатъчна е дори и без спирала.
Достатъчна е дори без да те гледа в зениците.
достатъчна е без флиртчета да е играла.
Достатъчна е и без да ти се усмихва,
достатъчна е дори без да ти звъни през час.
Достатъчна е, не ти трябва голяма цифра,
достатъчна е както на просяка изхвърлен фас.
Достатъчна ми е за конкуренция, дори без да знае...

... тя просто бъдеще може да ти вещае...

© Евита Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??