Достатъчна е дори и без къдриците,
достатъчна е дори и без спирала.
Достатъчна е дори без да те гледа в зениците.
достатъчна е без флиртчета да е играла.
Достатъчна е и без да ти се усмихва,
достатъчна е дори без да ти звъни през час.
Достатъчна е, не ти трябва голяма цифра,
достатъчна е както на просяка изхвърлен фас.
Достатъчна ми е за конкуренция, дори без да знае...
... тя просто бъдеще може да ти вещае...
© Евита All rights reserved.