28 февр. 2017 г., 22:09

Достойна за обич 

  Поэзия » Свободный стих
416 0 0

Една пъстра пеперудка прелетя.

Кацна на дървото. Раздвижи нежничко  крилца.

Огледа се, потърка своите очички.

Целуна вятъра, усмихна се и отлетя.


 

© Симеон Пенчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??