Свикнах да губя, знам аз цената
на предмети, на хóра, на чувства.
Смяна на любим, да правим в сърцата,
май е някакво странно изкуство.
Но това е за малките хора,
не търгува се според мен любовта.
Не слагам на тезгяха на двора...
за продан на чувствата-стойността.
Такава съм си,може би старомодна,
но обичам до гроб и това е.
Достойна за някой,за друг неудобна...
фалшивото при мен не играе.
Илиана Маринкова
© Илиана Маринкова Все права защищены