29.04.2020 г., 12:38 ч.

Достойнство 

  Поезия » Философска
891 1 1

Свикнах да губя, знам аз цената

на предмети, на хóра, на чувства.

Смяна на любим, да правим  в сърцата,

май е някакво странно изкуство.

Но това е за малките хора,

не търгува се според мен любовта.

Не слагам на тезгяха на двора...

за продан на чувствата-стойността.

Такава съм си,може би старомодна,

но обичам до гроб и това е.

Достойна за някой,за друг неудобна...

фалшивото при мен не играе.

 

Илиана Маринкова

 

© Илиана Маринкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??