13 мар. 2009 г., 15:22

Довиждане ти казвам и заспивам 

  Поэзия
1018 0 21

 

Довиждане ти казвам и заспивам,

забравяйки те лесно, на мига,

щом устните от теб се отделиха,

ти прошепна: дяволска жена.

 

Ти знаеш, никога не се срамувам

от силната си власт над теб.

Но може би понякога жадувам

да бъдеш повече човек.

 

Дали пък аз да не съм онази,

полудялата от страст жена

и всяка вечер иска да те кани

на соаре със нея и греха.

 

Довиждане ти казвам и заспивам,

забравяйки те лесно, на мига.

ала страстта, която в мен бушува,

ме следва никотиново в съня.

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??