Mar 13, 2009, 3:22 PM

Довиждане ти казвам и заспивам 

  Poetry
997 0 21

 

Довиждане ти казвам и заспивам,

забравяйки те лесно, на мига,

щом устните от теб се отделиха,

ти прошепна: дяволска жена.

 

Ти знаеш, никога не се срамувам

от силната си власт над теб.

Но може би понякога жадувам

да бъдеш повече човек.

 

Дали пък аз да не съм онази,

полудялата от страст жена

и всяка вечер иска да те кани

на соаре със нея и греха.

 

Довиждане ти казвам и заспивам,

забравяйки те лесно, на мига.

ала страстта, която в мен бушува,

ме следва никотиново в съня.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??