18 дек. 2008 г., 06:39

Драгана - гласът на любовта 

  Поэзия
427 0 2
Нощта е радио ефир,
преливаща река от звуци,
простряла се до другия баир,
нестихваща и в този случай.
 
Гласът сега е на Драгана,
докосващ влюбени със чувства.
В гърдите с удар на  камбана,
разнежва, ускорява пулса.

Донесла любовта по ноти,
с красиви думи я рисува,
една балада за живота
и невероятното му чудо.

Рефренът и копнежи пали,
струните са нейното сърце,
останалото в  нас запази,
отново даде ни криле.

p.s. Реших да посветя този стих на невероятната Драгана Миркович,
       която направи 25 години на сцена с чисто нов албум. А също така изпя и едни от най-красивите песни на Балканите.  

© Даниел Стоянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??