19 мар. 2017 г., 17:32

Drowning 

  Поэзия
169 0 0

Ти си обица

на ухото на сърцето ми,

пеперуди

в мозъчните ми стомахчета,

водата в алвеолите,

когато задушавам липсата ти,

гънките на долната ми устна,

които толкова разнищващо целуваш,

електричеството в косата ми,

кладенецът в склерите,

дъното на пъпчето,

в което сме удавници.

 

И няма да го стигнем никога.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??