2 февр. 2022 г., 09:48

Друг 

  Поэзия
233 0 0

Прости, че се отбих в живота ти.
Бих върнал до секунда всеки миг.
Никога не бих ранил душата ти
и да те оставя отново - не бих. 

 

Прости, че се настаних в гърдите ти.
Бих върнал всяка въздишка.
Никога не бих разплакал очите ти
и бих се превърнал в усмивка. 

 

Прости, че нароних мечтите ти.
Бих ги сбъднал всички накуп.
Бих живял живот в дните ти,
ала първо, бих се родил друг. 


 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??