Прости, че се отбих в живота ти.
Бих върнал до секунда всеки миг.
Никога не бих ранил душата ти
и да те оставя отново - не бих.
Прости, че се настаних в гърдите ти.
Бих върнал всяка въздишка.
Никога не бих разплакал очите ти
и бих се превърнал в усмивка.
Прости, че нароних мечтите ти.
Бих ги сбъднал всички накуп.
Бих живял живот в дните ти,
ала първо, бих се родил друг.
© Галина Кръстева All rights reserved.