11 окт. 2007 г., 14:54

Друг свят 

  Поэзия
1250 0 19
               Друг свят

В краката ми листата шумолят
под стъпките ми бавни, леки,
те тихо думите редят
и тези думи стигат до сърцето.

С красивите си шарени лица
листата ме посрещат със усмивка
и дават на земята топлина
от свойта багрена завивка.

На рамото ми спира се едно от тях
и тайничко намигва ми вълшебно,
като дете останала без дъх
с наслада слушам аз неземна.

Разказва ми за друг свят весел,
където детски смях звъни безспир,
навсякъде се чува птича песен
и има щастие и мир.

И тъй ме тегли да заскитам
към този свят незнаен и лъчист,
където любовта е скрита
и е живота по-красив.
                            

© Виктория Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??