8 апр. 2021 г., 22:09

Друга 

  Поэзия » Любовная
325 0 0

Ако беше друга, щях ли да те обичам?

Колкото любов, към теб изпитвам я сега.

Ако беше друга, щях ли да се вричам?

Във живота мой кълня се, че за тебе ще умра.

Но ти си тази дето моето сърце открадна без пощада.

Ти си мила, тази дето ме обикна и спаси ме от забрава.

 

За теб звездите на небето ако искаш ще сваля?

За теб любима ако трябва и слънцето ще затъмня.

Само ти, разбираш ме във свят изпълнен със лъжи.

Само ти любима ми доказа, че обичаш ли ме истински сърцето ти намира сили грешките на мен да ми прости. 

© Борислав Александров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??