19 янв. 2011 г., 20:27

Другата 

  Поэзия » Любовная
820 0 2

Аз зная, че не ме обичаш.

Една е сбрала радостта,

далеч преди аз да опитвам…

Докoсвал си я с пламнали ръце

и всяка своя мисъл си разлиствал,

изпепелен от дива страст,

всевластно грабеща сърцето.

Аз виждам, че съм близка на ума ти,

усещам егото ти силно как лаская.

Но колко още трябва да ме мъчиш,

незнаейки и сам, че другата желаеш?

© Последната Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много е хубаво!
  • Напомни ми за онази птичка,която пеейки най-красивата си песен,притиска гърди в най-острия трън...може би си заслужава...Прегръдки!
Предложения
: ??:??